iyiwebtr adlı üyeden alıntı:
Kusura bakmada bu kadar kraldan çok kralcı olmayın gülüyorum soruya, benimde bir tane sitem var google dan binde bir ziyaretçi gelir, diğer arama motorlarındanda öyle, ama günlük 5000 civarında ziyaretçisi var, site türkçe içerikli ama ne mp3 sitesi ne de paylaşım adı altında açılan abuk sabuk forumlardan biri, bütün site ziyaretçileri direk adresi yazıp giriyor, bazıları masaüstüne falan kısayol olarak eklemiş galiba, ziyaretçi takip sisteminden öyle anlaşılıyor, bir sitenin PR sinin 7,8 olması veya benim indexli sayfamdan 10 kat, 20 kat fazla olması, o sitenin benden daha fazla para kazanabileceği yada daha çok ziyaretçi kazanacağı anlamına da gelmiyor.
Bu kadar çok da google ile yatıp kalkmaya gerek yok, önemli olan senin ne ürettiğin, bu tarz şeylere vakit harcamaktan asıl sitenin işlevi konusunda birşeyler yapmıyor veya php,asp tercihi hangisi ise bu konuda tam olarak bilgi sahibi olmak için uğraşmıyor kimse. Günlük 10.000-20.000-30.000 ziyaretçisi olduğunu söyleyenlerinde bu ziyaretçilerinin sitelerini toplam kaç dakika kullandıklarını merak ediyorum, çünkü aylık 15-20 ytl. lik reklamları almakla uğraşıyorlar. 10.000-30.000 gerçek ziyaretçisi olanların 15-20 ytl. yi günde kazanmaları gerekiyor.
Bakalım daha ne fikirler duyacağım.
bir insan nasıl bu kadar saçmalar diye sormuş olsaydım emin ol en uygun cevap seninki olurdu.
senin yazdıklarını okuyunca harbi harbi bayağı bi güldüm, ne diyo bu die

krallık kralcılık falan ne hikaye ?
bir de en çok şuna kahkaha attım
> 10.000-30.000 gerçek ziyaretçisi olanların 15-20 ytl. yi günde kazanmaları gerekiyor.
sen benim ne kadar kazandığım konusunda bilgi sahibi değilsin, bu mesajı ne için yazdığımında farkında değilsin, yukarda bahsettiklerinden fazlası lazımsa gel benden al, 2 sene önce veriyoduk biz bu tavsiyeleri...