Arkadaşlar
Barışhost Ve Enderhosting aynı sunucularda barındıgını cok iyi biliyorum...
Ve sizi şiddetle uyarıyorum...
Enderhosting den host almıştım 2 aylık sürede 1 ay a yaklasık sitem acılmadı sitenin hiti düştü google indexlemeyi kesti...
siteden ayrılayım dedim paramı iade etmedi... Siteye Daima saldırılar oluyor.
Site daima kapalı. Yedekleri istedim vermedi. Teknik destek sıfır....
Ben barışhostun onlardan oldugunu biliyorum fakat iyi kötü oldugunu bilmiyorum.
Almayın Diyorum... Ama yinede saygı duyarım...
2k sitemi 100 tekil e düşürdüler
forumlax .com
kralforumcu. com
bunları ekleyin sorun inanmıyorsanız.. Ya da başka referanslarına bakınız...
Ben
Programlar,Oyunlar,Eglence,Siir Edebiyat,Resimler,Ask,Manzara Resimleri,Guzel Sozler,Hack,Msn,Hotmail,Nokia,Siemens,Motorala,Sam sung,Cep Telefonları,Video,Sinema,Programlama,Windows Xp,Linux Isletim Sistemi, Kral um Sahibiyim ve şu anda enderhostingte barınıyorum evet baya bir kesinti oldu sitemin hiti düştü bu yalan değil ama burda yalan olan birşey var oda destek.
siteme googleden günde en az 150 üye geliyor ve ben hala enderhostingden resel alıyorsam bu teknik desteklerinin süper olmasındandır adamlar sabahlara kadar yatmayıp sorun olduğunda sunucuylan uğraşıp sorunları düzeltmeye çalıştıklarını çok iyi biliyorum evet saldırılar oluyor zaten siteme girerseniz üst tarafta yazdığım bir açıklamayıda göreceksiniz ve ben bundan enderhostingi suçlu bulmuyorum....
Tek söyleceğim şey teknik destek tam diğer hostingler gibi sunucu kapalı olduğu zaman msn kapatıp sunucunun açılmasını beklemiyorlar sorunun ne olduğunu neyden kaynakladığını sana söylüyorlar ve hiç sorun olmasa bile günde bir veya ikikere bir sorun varmı diye soruyorlar....