domaini hacklenip ana sayfası yönlendirilen bi siteden ne hayır gelir. Yinede insanlık hali diyip 2-3 kaliteli siteyle alexa'da ilk 50.000'de olan sitemle mesela başvuru yaptım, sitem uygun değilmiş
Arkadaşlar bence çok fazla polemik yaratmamanızı öneririm. Arzu hanım burada yardımcı olmaya çalışıyor. Mynet hacklenmiş olabilir zamanında yahoo da hacklendi hotmail'de yani bu olabilecek birşey. Arzu hanım sanırım webmasterların tam olarak ne istediğini anlamıyor. Bukadar siteleri sık eleyip dokursanız yayıncı kazanamazsınız Türkiye'de kaçtane kaliteli site var. Sizin tarif ettiğiniz gibi bir sitesi olsa yayıncı'nın neden mynet kullansın reklam alır. Mynet kullanacak yayıncılar genel içerikli (oyun,video,arkadaşlık,sohbet,aşk v.s) sitelerdir. Google adsense her türlü siteyi kabul ediyor, yeni açılmış tek sayfalık bir site için bile başvurmuştum kabul edilmişti ve böyle yaparakda kazanıyorlar.
Benim bir sitem mynet tarafından kabul edilmişti ve kullandım fakat tıklamaları saymama sorunu vardı. Bunu bir çok webmaster dile getirdi fakat hiç değişmedi hep sistemde onarım çalışmaları var dediler ama hiç düzelmedi günde 500 tıklama alıyorsam googlede, mynet de 100 200 anca alıyorsun artı Türkçe reklam olmasına rağmen çok az sayıyor. Çoğu webmaster bu sebepten dolayı reklamlarını kaldırdığını söylemişti.