merhaba
öncelikle bizim barishost sadece serverlarımız vardır kesinlikle aynı host vss yoktur kralforumcu.com hala bizim sunucumuz bagınmakta forumlax.com domain sahibi ve FullDownload nickli kişide aksamgünesi.net sahibidir siteleriniz yüzlerce pingden saldırı gelmiş ve bizi suçlu bulmustur sonra bize gelip sitemde sorun var açılmıyore deyince ilgileniyorduk destek 0 demiş çok merak ediyorum sabah kadar oturum sitesi le birebir ilglilenen kim acama
hangi hostring firması otuırum müşterisinin forumunu düzeltir veya ekleti yükler ama işte herkes görsün biz 7/24 saat destek vermere çalışan bir firmarız ayrıca yedeklerini verdim vermeme ragmen bana msn çok büyük küfürler etmiş ve bunlara ben kesinlikle karşılık vermedim şuanda bizi sadece karalamak yapmaktan başla birşey yapmıyor eger kötü bir firma olsak 12 vps ve Programlar,Oyunlar,Eglence,Siir Edebiyat,Resimler,Ask,Manzara Resimleri,Guzel Sozler,Hack,Msn,Hotmail,Nokia,Siemens,Motorala,Sam sung,Cep Telefonları,Video,Sinema,Programlama,Windows Xp,Linux Isletim Sistemi, Kral gibi domain ler neden bizder host,ng ve vps hizmeti alsın çok üzücü bir olay şahsıma edilen küfür çok büyükdü ama ben gene düzkün davranım karşılık vermedim neyse konunun fazla uzamamıs dilegiyle iyi akşamlar