Davetiye isteklerini incelerken böyle bir konu buldum.
ilgili başlık nere açıldı bilmiyorum. Turuncu arkadaşlardan biri ilgili yere taşırsa iyi olur
Arkadaşlar foruma üye olmadığımdan buraya yazıyorum.
Süperteklif ile ilgili açılmış forumdan bana söz hakkı doğmuştur.
İsmim Cafer ÜNLÜ
İnternetten Ek iş ve Yeni Bir Kazanç Kapısı isminde bir web sayfam var.
Süperteklifin 1. ve 2. hafta yarışma birincisiyim.Ayrıca 5. ve 6. hafta yarışmalarında Gülnur Ü. yü destekledim.
Süperteklif ile ilgili hçbir kuşkunuz olmasın.Web sayfalarında ne yazıyorsa tamamı doğrudur.Adamlar bu işe macera olsun diye girmemişler.Belliki bir hedefleri var.Hedeflerine ulaşmak için de bence en doğru reklam yöntemini kullanıyorlar.Forumda olumsuz yorumda bulunan arkadaşlar maalesef yeterince araştırma yapmadan yorum eklemişler ve internet dünyasında hem beni hemde süperteklifi zan altında bırakmışlardır.Ben söz hakkımı kullanıyorum ve herşeyin harfi harfine
SüperTeklif - Türkiye'nin web tabanlı, ilk izinli pazarlama platformu da yazdığı gibi işlediğinin şahidiyyim.
Süpertekliften kazanç elde etmek isteyen yüzbinlerce kişinin umutları ile oynamayınız.Bu yarışma sadece bir başlangıçtır.Asıl ve devamlı olan kazancın ise yarışma sonrası yoğun bir şekilde devam edeceğine inanıyorum.
Biz internet kullanıcılarını spam maillerden ve yerli yersiz karşımıza çıkan reklamlardan koruyacak ve aynı zamanda hedef kitleye kazançlar sağlayacak başka bir yöntem önerirseniz süperteklif gibi bir kuruluşa gerek olmadığına bende ikna olurum.
Sağlıcakla kalınız.
Cafer ÜNLÜ