Sunucunun 1 hafta önce güvenlik ve genel bakımını yaptım aselhost için herhangi bir sorun yoktu sunucuda, cuma gecesi yapmıştım bakımını, o esnada belki en fazla 1 dakika sunucu kapalı kalmış olabilir, zaten bunu düşünerek bakımı gece yaptım. Ondan sonraki aksaklıklar neden ortaya çıkmıştır hangi sebepledir, Teklan nedeniylemi olmuştur yoksa başka bir nedenden dolayımı olmuştur bilemiyorum. Fikrican' a sorayım bi neden kapalı kalmış kaç saat kesinti olmuş, saldırı vs. den de olabilir belki.
Geçmiş olsun.
Saygılar.
Evet Serkan kardeşim sağolsun tr'ye taşındıktan sonra ilgilendi ve yaptı birşeyler. Ama kesinti dediği gibi olduysa da gece olmuştur. O da 1 dakika
@Ekstra
Evet, ben Linux pek anlamıyorum. Şimdi arkadaşlar çıkar neden satıyorsun derler ama bilenler bilir. Serkan adında destek departmanımız var (Atilla tanır)

ve linux ile o ilgilenir genelde. Ancak yaklaşık 1 aydır kişisel işleri sebebi ile ne taşımayla, ne de sunucu ile ilgilenebildi. Bundan dolayı Serqan'dan yardım aldım zaten. Bunda da yanlış birşey yok. Şuanda da ne linuxta, ne de windowsta sorun yaşayan müşterimiz yok. Kendisi hariç..
Siz yaşıyormusunuz mesela sorun ?
Saygılarımla ,