Herkese Merhaba,
Öncelikle yoğun olduğumu belirtir, Atilla kardeşim söyleyince gerek yazma istediği hissettim bir anda ondan zaman ayırdım. Söyleyecek fazla birşeyim yok. Sevgili
desperrado arkadaşımız msn ileti geçmişine kadar koymuş
Alıntı
27.07.2007 10:30:42 Aselhosting.net : ne kadar yolladınız ücret ?
27.07.2007 10:30:46 Desperrado :t 10 $
27.07.2007 10:31:05 Aselhosting.net : Tamam sözleşmemiz gereğince kontrol edilip gereken yapılacaktır.
27.07.2007 10:31:17 Desperrado :t Sözleşme ?
27.07.2007 10:31:39 Aselhosting.net : Hizmet sözleşmesi.
27.07.2007 10:31:47 Desperrado :t Öyle birşey konuşmadık
3 yıldır bu işi yapıyorum ilk kez böyle bir müşterim oldu. Daha neler görecez bakalım hayırlısı

Sözleşme diyorum, öyle birşey konuşmadık diyor. Her hizmet sağlayıcısının sözleşmesi vardır ve o sözleşmede iptal sebebi, uyulacak kurallar, geri iade talebi süreci hakkında bilgiler yer alır. Ve bizden hizmet alan herkes bu sözleşmeyi kabul etmiş sayılır

Dikkat ederseniz ücret ne kadar yolladınız diye soruyorum. Neden mi ? Arkadaş sitemize vs. üye değil ve aldığı hizmet, yolladığı ücret hakkında bir bilgi yok. Ama bana pm'de iddaa ediyor ticket yolladığını. Acaba üye olmadan nasıl ticket atılabiliyor
Neyse, yedek konusunda gereken hassasiyeti göstermedik ve bundan ötürü özürümüzü dile getirdik. Türkiye'ye taşındıktan sonra yaklaşık 24 saat bir kesinti olmuş olabilir (sadece bu arkadaşın hesabında). Çünkü yedekleri ile beraber taşınmamış açıkçası. Kendisi bunu söyleyince farkettik ve kapanan server'ı açtırıp yedeklerini aldık. Yedekleri yüklemeye kalktık ertesi gün baktık ki siteyi açmış ve site aktif durumda. Demek ki herşey yolunda bizimle iletişime geçmediği için dedik. Bunda yanlış birşey yok

Ama yedekler aktarılmadı ve geçen 24 saatlik süre için özür dilediğimizi belirttik kendisine. Ayrıca bunun haricinde hiçbir şekilde sunucuda kesinti vs. yaşanmadı iletide okuduğunuz gibi.
Sadece son kısma güldüğümü belirtmek istiyorum. 10 $ için sizi sözleşme gereğince bekletmem ve gün için yollarım yazdım. Kendisi bana yollamayın ben r10'a konu açıyorum yazdı. Farketmez açtınız hayırlı olsun

Ayrıca itrader denilen yerede olumsuz yazmışsınız iyi güzelde para iadesi yok ibaresi yanlış. Kime iade yapmamışız ? Sizede yapacağımızı belirttik zaten. Ama siz forum ile tehdit etmeyi tercih ettiniz. Buna rağmen geri ödemeniz yapılacaktır!
Saygılarımla ,