Çok ayıp herkes burda kendi düşüncelerini söyler ne öyle adam sana batıyormu bir kere dedin iyi değil fikrini söyledin daha ne uzatıyorsun boş yere hiç hoş değil böle kulaktan dolma bilgilerle gelip boş boş yazı yazman utan bence belgelere dayandırmadan bir şey söyleme iftiraya girer illa kalkıp firma adımı söyleyip her iki firmanın dns lerinemı bakalım...
Bence sen ilklerde banlanan karşı üyesin bu kadar boş yere aynı yorumları yaptığına göre bundan şüphelendim walla..
Tamkalite.net sahibi arkadaş tt'den daha büyük ya ondan kendi övüyor merak ediyorum acaba kaç tane alan adı barındırıyor kb nin domain aldığı firma ile görüştüm adamlar 8 milyarlık bedava domain dağıtmışlar ve 12 milyar kredileri var hesaplarında sunucu firmaları ile görüştüm ayda 3470 ytl ödeme yapıyorlar ve geçiktirmeden demek adamlar işini yapıyorlar ve müşterileride memnun 2000 tane müşterisi var hizmet alan neden gelipte konuya ortak olup görüşlerini yazmadı demek adamlar müşterilerine iyi davranıyorlar müşteri dışında herkese istediği gibi davranabilirler Tr'de tanınmış bir dc bir firmanın sitesi 3 gün kapattı burda söyleseme olay olur o nedenle herkes kendi müşterisine verdiği değer ve saygı ile sorumlu dışa nasıl değer ve nasıl saygı verdiği kimseyi ilgilendirmez.