superteklif isteyen inanır isteyen inanmaz gerçekten ödeme yapıyor.. hatta ilk iki haftanın birincisi benim sitemin ortağıdır ve 5-6. haftalardaki kadınla da hiç bir ilişkisi yoktur. özellikle eğer başta yakalayıp yarışma olayına girmiş olsaydınız, kesinlikle para kazanılacağını görürdünüz. ben inanmayıp olaya, imkansız demiştim ve ortağımın aldığı 10000ytl'yi gözümle gördüm. Ama şunu da söylemem lazım o kadar para için benim arkadaş 3000-4bin ytl civarında adwords ve mynet reklam paralarını gözden çıkaracak kadar gözü kararmıştı, her şeye rağmen büyük riskti yani.
100ytl kazanmak ise ayrı bir olay, onun için çok başlarda üye olmak gerekirdi, bu saatten sonra üye olanların değil yarışmada bir şey yapmak 100ytl'ye bile ulaşmalarının zor olduğunu düşünüyorum..
tabi büyük risklere girip, büyük bütçelerle reklam verip üye sayısı arttırılabilir, ama 100ytl kazanmak için çok daha fazla bir bütçe gerekir. yani bu saatten sonra kazanmak iyice zorlaştı çünkü neredeyse internetteki insanların büyük bir bölümü buraya üye oldu.
dediğim gibi ben üye değilim ama kesinlikle ödeme yaptığını ve güvenilir olduğunu biliyorum, eğer ki çok yüksek hitli bir siteniz varsa günlük 20k-30k en az, iyi de bir tanıtımla çok iyi para kazanırsınız ama onun dışında şansınız yok.