Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amd opteron 1212 dual core 3 gb ramli bir serverimiz var plesk 8.1.1 kullanıyoruz fastit.net te sadece fedora ve suse kuruyorlardı zamanında suse kurdurduk ancak çok sorun yaşadık şimdi ekstra ücret ödeyerek centos kurdurmayı düşünüyoruz acaba centos 4.4 mü yoksa centos 5 mi kurduralım centos 5 in hala sorunları olduğunu ve stabil olmadığını duydum doğruluğu varmıdır
Makinenin özellikleri zaten gayet iyi ve yeterli.
Diğer arkadaşlara katılmıyorum. Güncel olmak lazım.. ayrıca centos 5 final stabledir. Kullanıcı hatalarından kaynaklanan sorunları sorun olarak bildirmek doğru olmayacağı kanısındayım. Ek olarak plesk kullanıyorsun. Centos 5 için plesk 8.2 çıktı tam uyumlu test edilmiştir. Kullanıyoruz. İşletim sistemi kurulup normal yum ile update yapıp diğer sunucu ayarları halledilip plesk 8.2 kurulur tıkır tıkır işler bundan sonra da..

Not: artık php 4 serisi tarih oluyor. php.net duyurusunu yaptı. Bunları da gözönünde bulundurmak gerekmekte. Fakat sitelerinizde kullandığınız scriptler php5 e ve mysql 5 e veya apache 2.2 serisi ile tam uyumlu olduğunu kontrol edin.(localde veya başka bir yöntem ile) Eğer baya uyumsuz ise ve düzeltilemeyecek kadar çok hata varsa o zaman centos 4.5 + plesk 8.2 kurarsınız.