çok güzel yazmışın hüseyin.gerçekten öyle.takılanlarda zaten can sıkıntısına takılıyor.
birde öyle ağır abi takılan herşeyin en iyisini bildiğini sanan ahkam kesen 19-23 yaş arasıda varki ben onların ego tatmin ettiğini düşünüyorum.
çoluk çoğun yanında ben bunu onaylamıyorum bu böyle değil böyle diyerek gene eksikliğini göstererek forumda sivrilmeye çalışıyor.Ortaya tez koysanız paylaştığınız bilgi sizin uygulayarak gerçekleşen bi bilgi olsada o ağır abi olanlar komplo teorisi düşüncesiyle sizi ezebiliyor saygı göstermeye biliyor..çoluk çocuğa hava yapıp bildiğim şeyler bunlar deyip takdirlerini kazanıyorlar.
sonumuz iyinetin durumuna gidiyor gibi.herkez üyelerden yönetimden herşeyden şikayet ediyor.foruma sitesini yazan bin tane hakaret yiyor aşağılanıyor.
herşeyi bırakın.. foruma takılanların tc kimlik numaralarından yaş ortalamasını belirleyelim.zaten herşey ortaya çıkıcak.
eskiden ne bilgiler dönerdi forumda ne ip uçları ne fırsat yolları.ben bugün olduğum konuma forumda benlen paylaşım yapan 2 kişi sayesinde geldim.bugün kim var birşeyler yapmaya çabalayanın elinden tutan.
r10 eğer en büyükse kaliteyse üyeleride kaliteli olmalı en azından kesin kez üyeler ayrılmalı.