15-16 yaşına iyi değindin Raid. Sanki onun ağzından çıkan herşey doğruymuş gibi öyle bir yoğunlaşır ki. Ama sana birşey söyliyeyim. Suç kimde? Suç çocuklarda değil. Bundan emin ol. Onun buraya gelip, hakaret edip, sonra forumda çok rahat bir şekilde gezmelerinin nedeni kendileri değil. 15-16 yaşındasın diyince, Akıl yaşta değil baştadır diyorlar. Hiç düşünmüyorlar aklı başa getiren yaştır diye.
Şirket olup olmaması hiçbirşeyi değiştirmez. İnsanın kişiliğine laf söylüyorlar. Hemde hiçbir hakları ve kanıtları olmadan. Bilmiyorum, 20$ verince daha mı değerli oluyoruz R10'da? Veya sözümüz daha mı ağır basıyor? Kaç katını kazanıyoruz günde. Ama olmuyorum. Gold üyelere ayrımcılık yapıyor dediklerinde, içinde bende bulunmak istemiyorum.
Benimde tanıdığım çok çok iyi, harbiden webmaster diyebileceğim arkadaşlarım var. Bir kaçına sordum. İnan aldığım cevaplar beni salak yerine koydu. Birine sordum mesela. Neden takılmıyorsun filan, güzel reklam oluyor dedim. Ağzını aradım. Yeterince para kazanıyoruz dedi. Bilgi amaçlı girmez misin dedim?
Ya çoluk çocuktan Ne bilgi alacaksın ki Hüseyin, Aslanın olmadığı ormanı çakallar paylaşır dedi

Bu lafın üstüne birşey diyemedim zaten. Yani çok çok üstün gördüğüm bir abimdi de sordum. Normalde böyle konulara girmem.
Öyle işte, ağzı olan konuşuyor. Bırak devam etsin. Hak yolu varken, b.k yolunu seçenlere yapacak birşeyimiz yok. Herkes birgün hesap verecek, hesaba çekilecek. Orada yalan söylemek gibi bir şansta yok.
Mahşer günü görüşürüz..