Selamlar ßirileri benim hakkımda bilisimsuclarina kötü bir davranışda bulunmuş botnet yapmak ve sitelere saldirmak ve taki dedigimiz kenan kaya ile ortak iş yaptigimi iddaa edenler varmış acaba kim bunlar merak ediyorum ben böyle bir suçmu yapiyorum ve botnetmi yapiyorum vay be ne adammişim kenan kaya taki benim iyi bir dostumdur ve onunla olan dostlugumu bazıları kenan arkasina geçip ona onunla bir olup sitelere saldirdigimi düşünüyorlar böyle birşey var ise benden süphelenen birileri varsa söylesin
Kenan kaya taki iyi bir dostumdur bunu aramızdaki muhabbeti çekemeyipde kalkip bu gibi suçlamalar yapmalari hakkımızda gerçekden gereksiz bir davranış milletin ne yaptıgı beni ilgilendirmez botnet yapiyor ise herkez kendine yapar ben ekmek davasina düşmüş gidiyorum herkez bu yolda gidiyor ve hakkımda suçlama yapan webmasterlarada gerçekden gizliden gizliden helal olsun diyorum böyle bir saçma şeyleri kanitliyorlar ya botnet vs vs töbe ya
adim ugur çetin
istanbul tabya karabayırda oturuyorum bagcılar
yaşim 23
Herkezin bu konudaki yorumlarını bekliyorum böyle bir suçum varmi bende merak ediyorum