Öncelikle ağustosun 4ünde düğünüm olduğu için ve onun telaşı nedeniyle konuyu geç farkettim , neyse bu soru forumda bir defa daha sorulmuştu ve cevaplamıştım (
https://www.r10.net/dedicated-co-loca...un-fiyata.html ) ama tekrar izah edeyim durumu.
Ben çok fazla mecbur kalmadığım taktirde yabancı firmadan birşey almam, awbs yazılımınıda hostcininden aldık ve ücretini fazlasıyla ödedim ve awbs bir tür cms dir ve templateleri mevcuttur aynı bizim gibi sağını solunu değiştirerek

awbs teması kullanan bir çok firma var.
Awbs nin orjinal teması üzerinde ufak değişiklikler yaparak kullanan bir sürü kişi/kurum var. Bu mantıkla gidersek o zaman onlarda yanlış yapıyorlar
"Kurumsal açıdan markanıza zarar vericek bir durum söz konusu..." Bu konuda tartışılır bize göre yok çünkü bu bir hazır yazılım ve kullandığımız hazır bir tema. Fakat bilmeyen birisi tabiri caizse biz veya diğer firmayı hırsız, kopyacı şeklinde nitelendirebilir , ki olduda
yada php-nuke joomla v.s gibi uygulamalarıda eleştirmek lazım değilmi bu mantıkla
Ama Hosting ve sunucu işinde bana göre en önemli olan teknik destek ve yaptığınız işe ne kadar hakim ve ne kadar bilginizin olduğudur ve bizim sloganımız "Bizi Bize Değil Müşterilerimize Sorunuz" sanırım bu cümle yeterli olmuştur.
Sadecehosting'e gelince bizim şirketimizle hiçbir bağlantısı yoktur. Kendi datacenterımızı kurmadan önce Sadecehostingin dc yi kullanıyorduk gayette memnunduk fakat bazı diğer sebeplerden dolayı kendi merkezimizi kurduk. Şunuda söyleyeyim domain konusunda kendileriyle halen çalışmaktayız, çünkü bize diğer yabancı firmaların normal bayilerine sunduğu şartlardan daha iyi imkanlar sunuyorlar.
Saygılarımla
Orhan GÜZEL - EODC Teknik Sorumlu