Onur cum senin yazmana gerçekten çok çok uzuldum.Hatırlarsan ilk sunucuyu alırken ucreti dc ye ben geçmiştim daha sonra sen bana parça parça odemiştin ucretini.Şimdi yalan yok doğru duzgun konusalum seninle nasıl sunucuyu kullanmadım diyorsun ? Sunucuyu 15 gun kullandın ondan sonra vps ler hata veriyor vs. dedin ucret geri iadesi istedin.Ana sunucuda 1 kere bile kesinti oldu mu ? Ana sunucu da olmayan sorunlardan dolayı (VPS) beni suçlayamazsın ? Sen VPS sunucularda sorun var diye benden geri iade istemiştin.Loglarda var,sende de vardır buyuk ihtimalle.İstersen onları da sunarım burda.
Netinternet in soyledikleri Teknoloji Televizyonu ndaki konular bundan 3-4 ay onceki konulardı.Hosting satışı yaparken bazı sorunlar olmuştu ve bu tech forumuna yansımıştı.Yani konuların silinmesi normal.Çok uzun zaman geçti çunku.r10 konuları hakkında zaten daha onceki mesajlarım da da soylenecekleri soylemiştim.
Birkeresinde o vps ler neden çalışmıyordur. Donanımsal sorun değilmiydi. Ayrıca bak bakalım loglara hani bana +5 ip verecektin. Sonra hiç laf atar olmadın hatta hiç online göremedim. Seni VPS yüzünden suçlarım çünkü ne ip verdin neden macları bildirdin! Onca gün bekledim. İade istedim. İlk başlarda haklısn parça parça verdim. Ama sana dedim başta istersen bekleyeyim

Ama sen gerek yok güvenilir adamsın tanıyorum forumdan demedinmi. Bunlarda loglar var.. Ben paramı geri istiyorum ayrıca.. Bunu bukadar ileriye götürmezdim ama sen burda haklı çıkmaya çalışıyorsun. Sana ne demiştim desteği önem ver diye.. Ama dinlemedin sanırım. Bende üzüldüm Okan'cım kusura bakma ama..