tamam sen temiz işe başlamış olabilirsin o olaylardan sonra peki dünkü olaya bir açıklık getirecekmisin yukarda yazdığım mesajı tekrarlıyorum cevap yazabilirsen sevineceğim..
Alıntı
evet sorunu ne olursa olsun geri ödeme yapmıyorlar buda okan ın ne durumda olduğunu gösteriyor.
sabahın köründe destek verebilir ama
bana 9 gün destek vermedi ve belirli miktarda beni geri ödeme yaptım para ve güven kaybım oldu bunu kim karşılıayacak ???
Maillere cevap yazmayan msn çevrim içi olarak girmek için gece 2 yi bekleyen biri kendisinin de kabul ettiği gibi bana 9 gün sonra sorunların çözüldüğünü iletip ücretin geri verilemeyeceğini söylüyor..
Arkadaşlar konuyu başka yöne çekmeyelim lütfen..
--ekleme---
evet arkdaşlar 10gün oldu ve saat 15:42 de okanı msnde gördüm gellişme var ne dersiniz
zaten anlayabildiyseniz eğer amacım artık parayı geri alabilmekten ziyade bu adamı yola getirmek
birde diğer konuda yazdığım yazı var onu da koyalım buraya
Alıntı
arkadaşım ben burdan vps aldım ve 9 gün içinde sorunum çözülmedi...
benim bu süre içinde müşterilerime bu sorundan ötürü
bu adama verdiğim paradan daha çok miktarda geri ödeme yaptım...
ve ben şuanda mağduriyetimin giderrilmediğini düşünüyorum
9 gün sonra ve ben bu adam verdiğim ücretten daha fazla para kaybım olduysa mağduriyetim giderilmiş sayılmaz...
zaten sitesindeki ödeme geri iade koşullarına göre donanımsal problemler dışında geri ödeme yapılmazmış. ki vps de donanımsal problem olmaz... ne yani sanal olan hardisk mi yanacak
komik ve ciddiyetsiz ce...