GeniusTurkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben datadan bir sunucu aldım. Hiç kullanamadım Konuşmayacaktım ama dayanamadım konuşuyorum. Geri ödeme yap dedim yapmadı. Sunucuda problemler oluşup duruyordu. Konu açılınca burada belirtmek istedim. Sunucunu kullanamadım bile Hep başından sallayan bir kişiliği var ve sürekli hal hatır soran adam artık msnde online olduğunda laf bile atmıyor. Data(Okan) bukadarmış işte. Datateknolojiyle bende iş yaptım ama şahsım olarak artık iş falan yapmam..Bence aynı Jethost Gökhana benziyor(bilenler bilir) Bende geri ödeme istiyorum 200 YTL hadi bakalım ne yapacaksın? Ben müşterilerime teker teker yapmaya çalışıyorum!
Ayrıca sana güvenmiştim Data Ama ne yazıkki beni boş çıkardın. Seni kimlere kimlere iyi adamdır ya arada böyle her insanda olabilir bekleyin düzelir demiştim. Ama öyle değilmiş. Açıkça yazıklar olsun
Saygılarımla..
Onur cum senin yazmana gerçekten çok çok uzuldum.Hatırlarsan ilk sunucuyu alırken ucreti dc ye ben geçmiştim daha sonra sen bana parça parça odemiştin ucretini.Şimdi yalan yok doğru duzgun konusalum seninle nasıl sunucuyu kullanmadım diyorsun ? Sunucuyu 15 gun kullandın ondan sonra vps ler hata veriyor vs. dedin ucret geri iadesi istedin.Ana sunucuda 1 kere bile kesinti oldu mu ? Ana sunucu da olmayan sorunlardan dolayı (VPS) beni suçlayamazsın ? Sen VPS sunucularda sorun var diye benden geri iade istemiştin.Loglarda var,sende de vardır buyuk ihtimalle.İstersen onları da sunarım burda.

Netinternet in soyledikleri Teknoloji Televizyonu ndaki konular bundan 3-4 ay onceki konulardı.Hosting satışı yaparken bazı sorunlar olmuştu ve bu tech forumuna yansımıştı.Yani konuların silinmesi normal.Çok uzun zaman geçti çunku.r10 konuları hakkında zaten daha onceki mesajlarım da da soylenecekleri soylemiştim.