Siz Bu Firmanın Sahibimisiniz Yoksa Fİrmayı Övmek İçin Firma Adına Böyle Msj Mı Yazıyorsunuz ???
Üç hosting firması da mı bana ait? Zaten bu firmalardan biri bana ait olsa benim için kafi gelirdi. Reklama da ihtiyaç duymazdım. Hadi diyelim ki bu firmaların üçü de bana ait. Bunda ne sorun var anlamadım. Kötü firmalar olsalar rezil olurum, iyi firmalar olursa herkes faydalanır. Benim amacım seçeceğim hosting firması konusunda yardım istemek. Kimsenin reklamını yapmak değil. Bu firmaları nasıl seçtiğimi de söylim de için rahat etsin. Hostbul sitesinde yapılan yorumların yüzde olarak olumluluğu, uptime oranları, ping ve tracert testi, vergi levhalarının bulunması, fiyatlarının performanslarına oranla uygun oluşu, satış öncesi ve sonrası kullanıcıya sunulan desteğin yüksek oluşu. (Şimdi sen bunlara da "Hala reklam yapmaya devam ediyor, kesin onun." dersin.
Konulardan birinde bir arkadaş çok güzel bir şey söylemiş. "Bu forumda yalnız okuyacaksın, asla herhangi bir yorumda bulunmayacaksın." demiş. Ben de neden diye düşünüyordum. Sebebini sayende anladım. Teşekkür ederim.
Hosting firmaları ile ilgili yorumda bulunan arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarından ötürü çok teşekkür ederim.