evet aynen dediğiniz gibi mailime cvp gelmemiş fakat ödeme geri isteğime bu gün 3 civarında bir cevap gelmiş

olumsuz deniyor...
teşekkür ediyorum cevabınız için... ama mailime cvp gelmemiş sorun la ilgili olrak...
neyse sorun şu ki siz ofline iken biz sizden nasıl destek alacaz sizin olup olmdığınızı kontrol etmek zorunda değiliz değilmi_?
ayrıca sizde destek denen birşey yok bu konuda açık oallım ki sizden ndestek de beklemedim sizin samimi arkadaşınız olan elazığlının önerisi özerine centos kurulumu istedim...
siz hala nasıl üste çıkabiliryorsunuz anlamış değilim... yüzssüzlük bu olsa gerek..
Merhaba,
Eren bey konuyu bence gereksiz yere uzatıyorsunuz yada bana oyle geliyor.Zaten sistemde geri odeme isteğinizden başka ticketiniz yoktu nasıl cvp vermemi bekliyorsunuz.
bilgi@datateknoloji.com.tr adresine gelen maillara da bakıyorum,ancak orada da bir mail goremedim.Elazığlı sorunun çözulmeyeceğini dusundugu için centos kurun dedi.Ancak biz sizin sorunlarınızı fedora da çozduk,centos a bu durumda ne gerek var ? Ben bu gecelik çıkıyoırum,eğer konu yarına uzarsa cvp vermeye çalışırım.Herkese iyi geceler..