arkdaşlar herkese selam forumda
Site & Server Administration bölümü ile ilgilenenler bilir, bir haftadır bir dizi problem yaşıyorum pleskle ilgili bunun vps yi aldığım firmadan kaynaklandığını fedora üzerine plesk kuruduğunda sorunların yaşandığını söylendi.. Hatta bir arkadaş centos gerektiğini söyledi .. Bunun üzerine ilki 9 gün önce olan datateknolojiye bir sorun daha ilettim ve forumda centos önerdiler dedim. bu sorunların 9 gün sonra çözüldüğü haberini aldım tabi arada bir çok şey oldu birkaç müşterime geri ödeme ve datateknolojinin beni oyalaması (haklı bir gerekçesi olabilir win sunucularında problem varmış) vs.. Bu gün geri ödeme istediğimde bana sorunun çözüldüğünü ve geri ödemenin olmayacağı söylendi... arada 9 gün geçti ve olanları anlattım... ve olumsuz yanıt verildi.. biraz sıkıştırınca bana ücretin 10 günlük kısmını çıkartarak verilebileceği söylendi. veya 30 gün içinde benim vps satılır ve onun ücreti bana verilebilir denidi..
ZATEN BİR KERE PARA İADE OLAMAZ DENİLDİĞİ ZAMAN SİGORTALARIM ATTI. Para falan istemiyorum r10 da görün ne oluuyor dedim..
r10 a yazmamam için teklifler önerdi (toplam ücretten 10 günlük süreyi düşmek gibi) fakat bunu kabul etmedim ve bu yazıyı yazmamın nedeni sadece o şirketle ki şirket değil aylardır taşınıyorlar
kimsenin çalışmamasını önermemdir.. ARKADAŞLAR DATATEKNOLOJİ İLE ÇALIŞMDAN ÖNCE BİRKERE DAHA DÜŞÜNÜN...
(ha bu arada bu arkadaşın geçmişi hakkındakki bilgilerinizi bekliyorum...)