byazad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oky kardeş sanırım sen başta demek istediğini doğru olarak anlatamadığın için yanlış anladım. Aynı fikirdeysek sorun yok sende kabul ettmişsin kb nin büyüklüğünü iyi bir firma olduğunu başta öyle bir kaç yazı yazınca yazılarından benim yorum çıkmıştı dediğim gibi anlatamadın belki onan öyle oldu.
Ama belki tekrar yalnıs anladım yata sen tekrar yalnıs anlattın yukarda bulunduğun ilde gez demişsin bu işi bilenlere sor demişşisin herkes sana side net ve türk ticaret der demişsin bence uzaktan yakından alakası yok side neti diyorlarsa bana başta kb yide demeleri lazım öyleyse
side netin bilgiler
Toplam Web Sitesi Yayınlama Referans Sayımız: 1244
kb bunun çok daha üzerinde çünkü

Şahsi düşüncelerim bunlar tekrardan tşk ederim aynı fikirde olduğumuzu bilmek güzel
Benim anlatmak istediklerimi ve benim işini iyi yapanlara dusman olmadıgımı anladıgın için tsk ederim bir laf var bir işi zamanında yaparsan birde duzgun yaparsan dag basındada olsan seni arar bulurlar diye.Benim görüşüm bu sözle aynı yere cıkıyor.

Side net ve turkticarete gelince ben denizli ve manisada sorguladım dediklerim cıkıyor sizin bulundugunuz yerde baska firmalr on plandadır turkiye geneli bir anket yapmak lazım verimli bir sonuc almak için ama ben benim bulundugum yerlerde bunun oldugunu biliyorum sizin oldugunuz yerlerde baska firmaları tercih ediyolardır oda kişinin tercihidir saygı duyarım umarım konu anlasılmıstır herkese yaptıgı işte basarılar allah işini duzgun yapan herkesin yolunu acık etsin.