hostpolice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kim oldugumuz ogrenmek isteyenler diyorsunuzda kim olabilirsiniz geçimini forumlarda vps,dedicated,hosting reklamı yaparak kendini iyi firma rolünde gösterek satış yapan bir kişisiniz.Allah yolunuzu açık etsin kazancınızda gözümüz yok ama biraz adil olun.
Bana bak sınırlarını aşma benim hakkımda 2 defadır yorum yapıyorsun bilip bilmeden sonra ozur dilerim iyi gunler diyosun amacın tartısma yaratıp banlanmaksa sonuna kadar giderim banlanırım sorun degil ama konuyu bana cekme varsa derdin tasan benle git dediklerimden birini bul yaz sen zamanında böyle yapmıssın de sorunun varsa adresini telefonunu pm at ben sana ulasırım varsa bir sorunun telefondada yuzyuzede konusurum hakkımda bilip bilmeden yorum yapma bidaha senin dunyan intenrtete gecebilir ama ben hayatımı buraya baglamadım bunu bil ona gore yorum yap adamı zorla yoldan cıkarcaksınız ben ne demeye calıtım siz nereye cektiniz kb nin milyon musterisi olsun donupte ona laf atmam kendimi ondan daha ii gostermem siz istiyorsunuz ki susalım hiç birseye yazmayalım o devir kapandı ben gordugumu bildigimi yazarım varsa yazdıklarımda bir yanlıslık söyleyin acıklamasını yapayım dedigim gibi hakkımda bilip bilmeden yorum yapma bidaha.!