echo resimleri koy sen kendimi banlattıracam diye büyük atan sen değil miyidin koyduk resimlere de inanmıyorum diyor. Tabi ben fake yaptım onları ben o kadar fake yapabilecek olsam para istemezdim zaten bütün grafikçiler iyi baksın fake olmadığını görürler. Şimdi dansözlüğe sığındın yok inanan yok siten deki şeylere sitem benim yani sana sorcam ne yazıp yazmayacağımı. Allah'ım ya! Adam'ız diye geçiniyonuz verdiğiniz sözü tutmamak için binbirkere kıvırıyorsunuz.Sonra gelip bana acıtosyan yapma yalancı- *********** diyorsunuz. echo hangi webmaster başlığında coderım demişim sitenizi yaparım demişim kodlamasını ben yaparım demişim. Foruma süratli girişi ilk defa duydum o zaman girerken forum bir hız limite koysun. Ben normal üye oldum. karacoder sana şunu söylüyorum ben ne zaman diyelim gidip php ya da asp bölüme özel hayatımı açtım off-topic nedir off-topic zaten altında da yazıyor hayata dair olan herşey. Ayrıca dinlemek istemiyorsan girmezsin konuya bu kadar da basit yani. Libido ne bilmiyorum çok şükür hiç bir şeyim eksik değil insanlık olarak sizden fazlam bile var. Bir tarafanız sıkışınca dedikleriniz yalamak zorunda kalınca başka başka senoryalar arıyorsunuz. Anlamadığım benim sitemin ne alakası var şimdi orda

konu ne sen yırtmak için nereye getirmeye çalışıyon. Dizifilm diyorlar açıklaması başka bir başlıkta 10 kere yazdım dizifilm o yazıyı gördükten sonra dizifilm iletişim bölümüne de mail attım.
Dax abi ben bu başlığı açmak tek hatam bazılarının söz vermek ne demek olduğunu bildiğini sandığımdır. Ama beni onlarla bir tutmuşsun. Ben hayatımda kimsenin 1 kuruşunu dahi izinsiz sormadan cebime atmış değilim. Onlarda öyledir yani ama şunu bilmelerini isterim biri insana leke vurmak çok kolay zor olan o lekeyi çıkarmak. Ben 400 mesaj yazmışım eğer *********** olsam şuana kadar çoktan dolandırırdım. foruma gireli 4-5 ay oldu 4-5 ayda çok basit bir yöntem söyleyeyim bir vps kiralarım 2 aylık satardım millete resellerı kaçardım. *********** olsam bunu yapardım böle yapmadım.
Ersin liste
destek@konanhosting.com hatta o konuda aşağıda arkadaşımın ayıp ettiğini de söyledim ben kullanıyordum ona verdim msn'i eğer benim kullandığım zamanda seni dolandırdıysam kanıt göster tamam. O zaman bana *********** diyebilirsin.
Echo ben kanıtladım sıra sende banlattırcaktın kendini banlattır ben senden özür beklerdim beklemiyomda sen yalancı desen ne olur bundan sora demesen ne olur. Çok büyük adamsın sanki ama sözü tut banlattır kendini.
Bir kişi de demiş birgün önce iş arıyor birgün sonra kardeşine demir giriyor biraz düşündürücü diye. Dünya bir gün kaçtane banka sahibi çöküyor. Yani her zaman iyi giden bir yer değil.
Herkes selametle kalsın Black üstad seni şuana kadar tanımıyordum ama saol bu forumda gördüğüm en harbi adamlardansın.
Not: Acaba bana *********** diyenler yaptıkları her iş için vergi ödüyorlar mı? fatura kesiyorlar mı? Eğer bunları yapmıyorsanız sizde bana dediğiniz gibi bende size *********** diyorum çünkü sizden devletten resmen kaçıyorsunuz o zaman.