Arkadaşlar adwords mü reklam vermek için daha iyi bir siteye ziyaretçiler gelmesi için yoksa fazla hiti olan sitelere reklam vermek mi daha iyi ?
Şimdi adwords e tıklarsan paradan gidiyor ve senin keywordslerine göre hedefli ziyaretçi geliyor ancak biraz pahalı gibi günde 200 tık oldu mesela 12 ytl gitti bile. Ayda olsa 360 ytl olur ayda bu. Ya da zaten sitelerimiz googlendan geliyor normalde ziyaretçi. Google adwords e genelde sitesine ayrıca googledan ziyaretçi gelmeyenler veriyor sanırım.
Ancak ben o parayla günde 200 den fazla tık alabilirim başka bir siteden. Ancak burada da hedefli olmuyor herzaman eğer siteyi bilmiyorsak ya da önceden reklam vermemişsek ne kadar tık gelebileceğini bilmiyoruz.
Siz konu hakkına ne düşünüyorsunuz ?
Adwords sadece yeni açılan siteler için midir ?