evet bello hakkında bazı şeyleri açıklıyalım. kısaca ;
öncelikle foruma süratli bir giriş yapıyorsun. kendi sitende yok coder ım programcıyım diyorsun sonrada c ders almak için yopic açıyorsun. onu geçtim bu coderım davasına rağmen bide iş istiyorsun. kusura bakma gerçekten öyle olsan bu tarz şeyler yapmazsın.
diğer bi mevzu başka bi forumda (dizifilm miydi neydi) öyle güzel sallamışsınki aklım hayalim almıyor. bu yazıyı yazdıktan sonra bulup linkini koyacağım. yok efendim benim telefonum şu beni özelden aramayın tanımadğım kişiye açmam. bunu sadece bişeylerden (dolandırıcılık, korku vs) korkan kişiler yapar. madem o kadar toplantılara felan katılıyorsun niye gelip bu forumda acıtasyon emrah moduna giriyorsun. kimsenin derdi yokmu? herkes para içindemi yüzüyor burda zannediyorsun? yok parasızın halinden parasız anlar vs nedir bunun etiği?
benim gözümde parasız insan ayrı bi kişi değildir. ama çalışmayan , pc başında iş bekleyen adam değildir. kaç aydır bi iş bulamadınmı? bu kadarmı acizsin? ben kendimden örnek vereyim yeri geldi kız arkadaşımla bi yere gidicek param olmadı ama çalıştım. günde 3 saat uyudum hem web te hemde reelde çalıştım.
sense gelmiş burdan para istiyorsun. etrafında hiç mi akraban yok? konu komşudamı bitti ki sen gelmiş buraya sadece hesap numaranı (ne telefon nede isim var) yazarak para istiyorsun? kusura bakma ama tüm bu palavralarından sonra sana halen güvenmiyorum tello ümit.