Alıntı
%100 katılıyorum.
@Ezo, mesajda verilen linklere bakarsan anlarsın kimden bahsedildiğini zaten.
ezo leet beni anlamış
forumdkı bayanlar belli oluyorlar zaten ama sen boşuna alınmışssın
sırf kendıne ıltımas yapılmasını ıstemedıgın ıcın pembe olmayı ıstemedıgını bılıyorum sen ferah tut gönlünü
bir adama bılgısız deyın
cahıl deyın bısey bılmıyorsun deyın ama böyle olaylarda yalan söylüyorsun demeyın
parası olmayanı parası olmayan anlar
ben bundan 3 sene önce öss ye hazırlanırken test kıtabı almak ıcın okula yürüreyerek gıder gelırdım ( gitmesi 1,5 saat yürüyerek )
ama param yoktu kıtap almaya yola para vermıyordum bırıktırıyordum kıtap alıyordum sırf össyı kazanmak düzgün bır unıversıteye gırmek için
gunluk yol param 5 mılyondu şimdi benım ıcın yada sızın ıcın 5 mılyon buyuk para olmayabılır ama o zaman 5 mılyonun kıymetıni ben bılırdım
ve şimdi 5 mılyonu olmayan adam bılır
bello direk zaten o konuyu açmadı para ıstıyorum dıye
daha öncede konu açmıştı caycılık dahıl ne iş olsa yaparım abılerım dıye
adamın paraya ıhtıyacı oldugu belliydi
şimdi ise adama yalan söyluyorsun senaryo yazıyorsun dersenız adam hıddetlenmekte haklıdır
kım olsa hıddetlenır
sıze yapılmasını ısteyemeyecegınızı seyı başkasına yapmayın
adamın 400 mesajı olmuş forumda
zaten öyle dolandırmak istese kardeşim hasta falan demez hıcbır zaman
hem öyle parası olmayana her hastane bakıyor yalanlarını televızyonlarda görünce ınanıyorsanız o sızın cahıllıgınız
daha 3 gun önce 20 yaşında ölen bı gencın devlet hastanesınde masraflar ödenmedı dıye cesedını 3 gun alıkoydular
nerde parasız sağlık
o yüzden sadece forumda değil normal hayattada bu tür konularda hassas olun
bır adam cahıl sen php bılmıyorsun çömez herşeyı deyın ama yalan söyluyorsun kardeşin hasta senaryo yazıyorsun demeyın
hadı dedınız dıyelım
adam hıddetlenıncede kızmayın
arkadaşı tenzih ederek söyluyorum ve bır daha başkalarının bu konuda gururu kalbı kırılmasın dıye sadece benden bır öğüt
tok açın halinden anlamaz