bello sana tavsiyem insanları eleştirirken kendini onların yerine koy.

sen onları anlayışsızlıkla suçluyorsun ama sende anlayışsızlık apıyorsun.

açıkcası o başlıkta bende senden şüphelendim. forumda abi dediğin adam bile seni kazıklıyorsa insanlar tabiki tanımadığı ve para isteyen birine şüphe ile yaklaşacak.

yaşın ufak forumda binlerce mesaj yazılınca güvenilir olduğunu düşünebilirsin ama öyle değil.

insanların aklına vurkaç yapmak için uydurulan bir bahane gibi gelmesi gayet normal.

başlığı görünce düşündüm o kardeş benim olsaydı hastaneden cafeye para bulmayamı giderdim. yoksa adam durumu anlatıp kimliğimi vs verip ben parayı sana verecem şimdi git başımdanmı derdim.

ki o adam hastaneye kanlar içinde bir çocuk getirdiğinde polisten yakasını nasıl kurtardı orası ayrı bir mevzu. böyle durumda polisin o adamı uzunca bir süre (çocuğun annesi babası gelene kadar vs.) alıkoyması gerekiyordu. adamın ifade vermesi gerekiyordu. o adamın senle uğraşacak vakti kalmamalıydı.

ben senden şüphelendim ama gerçek olma ihtimalini göz önüne alıp mesaj yazmadım.

mesaj yazıp dalga geçenler belki hatalılar ama sende bu başlıkta yazdıklarınla onlar kadar hatalısın.