cafasoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar işin aslı şöyle anlatıyım şimdi oda almadı ben devretmek için bir kaç yazı yazdım ama ilk bana satan muhammet koyuncu serverin sorunu olmadığını söyledi ve sattı biz ücretin birazını ödedik aradan 3 gün geçti server arıza vermeye başladı her gün arıza vermeye başlayınca kendisine sorduk evet vardı her gece reboot atmanız gerekiyor dedi tmm dedik her gece reboot attık aradan 20 gün geçti server'e reboot atıyoruz 10 dk sonra server yine aynı ben muhammete söyledim o ben almam dedi ve sana bir devralacak birini bulalım dedi tamam dedik hatta bizzat ben konuyu açtım arkadaşlar kendisi ilk önce kerem beye vermeye çalıştı sonra i-toch.com a vermeye çalıştı ondan sonra bu i-toch.com da almadı sanırım şimdi muhammet bana dediği sen devam ettir diyor bende kendisine diyorum sen kendin devam et gönderdiğim parayıda istemiyorum dediğim halde dediği ben yapamam. Arkadaşlar size sorunsuz diyerek satan bu insan aslında sorlu bu serverden kurtulmak için bu devri tezgah etti arkadaşlar olay bundan ibarettir. Allahım yukarda biliyor. karar sizin arkadaşlar
Bakın server arıza falan vermıyor gereklı optımızasyonarı yaparsanız sorun olmayacaktır ayrıca benım sıze devrettıkten sonra tercihostingle bı alakam kalmamıstır .
Ayrıca devir işlemı ıkı tarfın evet demsıyle olur ben sıze derederken tamam dedeınız alıyoruz dedınız bende verdım sızın bana gerı vermek ıstedıgınızde ben sıze gerı alıyorum falan demedım aksıne gerı almam ımkansız dır dedım ancak sadece sıze devralacak bır fırma arayışınızda yardımcı olurum dedım 3 4 firmayla gorustuk hepsı reselelrarın gelen aylık gelırınden yakındı yanı ben devrederken yaklasık 200 ytl gelır elde edılıyordu sız devraldıktan sonra ilgisilzlıgınzden dolayı tum reselr musterılerı gıtmıs suan serverın hıc bır gelırı yok

Buradan tekrar soyluyorum benım tercihosting ile bı alakam yoktur Tüm sorumlu Cafasoft fırmasıdır

Ayrıca madem oyleydı 3 gun sonra server da sorunlar cıktı o zaman neden bana bunu soylemedınız ayrıca bana serverı geri verecegız dedıgınızde ayın 8 ıydı yanı serverın aylık odeme zamanı gelmıstı Neyse dıyecegım baska bırsey yok Herşeyİ ALLAHA HAVALE EDIYORUM

Saygılar