Benim hiç sohbet sitem olmadı yada sitemde sohbet bölümü hiç açmadım. Bu sebeple sohbet bölümünü hiç incelemedim. Ama yazdığım örnek kendimdendi. Gazete linkleri bulunan bir site hazırladım 4 ay önce ve dmoz a ekledim ama onay verilmedi. Sonradan dmoz hakkında araştırma yaptım ve ekleyeceğim kategoride çok site varsa sitemin onaylanma şansının düşük olduğunu öğrendim. Sonra düşündümki gazete bölümüne yüzlerce kişi sitesini eklemiştir ve hepsinin içeriği aynı. Ve hepsinin onaylanması gayet saçma olacağına karar verdim. Yani hazırladığımız sitelerin diğerlerinden farkı olması yada ilklerden biri olması gerektiğini anladım. Eğerki siteni eklediğin kategorideki editörler sohbet ile alakalı sitelere onay vermeyipte forumlara onay veriyorsa bu onun yaptığı bir yanlıştır. Kendisine hatalı onaylama yaptığı söylenebilir. O da olmazsa bir üstündeki editörle konuşulup hatalı olan şeyler dile getirilir. Yani herşeyin bir çözümü var. Yazdıklarından dolayı seni suçlamadım. Haksızlığı dile getirmek gayet doğal birşey.