surekli ayni seyleri tekrar ederek biryere varamazsin. yazilarini tamamen okudum ve bircok yerde hatali oldugunu gordum bende. bence birakta isi profesyoneller halletsin ve onlarin goruslerinden ders al. pr hicbirsey degil tabiki cok sey sen gidiyorsun turkce dilinde free html templates kelimesini aratiyorsun ilk sayfada cikiyorsun ama ayni kelime ile ingilizce dilinde arattiginda ilk 100 icerisinde yoksun. bence sende git bunu bir dusun daha sonra pr olayini arastir.
Bak bir önceki sayfada Türkçe dilinde yapılan Türkçe aramalara örnek verdim. pr3 pr2 pr3 şeklinde sıralanmışlar. pr yüksek site pr düşük sitenin üstünde çıkacak diye bir kaide yok. Neden bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. @spiderbot çok güzel izah etmiş durumu. Ayrıca verdiğim örnek iyi bakarsanız "ikinci sayfada" ne kadar dikkatli incelediğinizde anlaşılıyor. Şunuda belirtmeliyim. Hala google Türkte free html template diye aram yapıyorsun diyenler var. Tekrar söylüyorum ben bu siteyi örnek verdim. Aslında daha sonra tamamı ile Türkçe bir örnek daha verdim. Ondanda sonra ingilizce bir örnek daha verdim. Ama hala bunu söyleyebiliyorsunuz.
Kolay gelsin.