vardir adlı üyeden alıntı:
ustad dinçere laf demekten vazgeç dinçeri tüm irc alemi tanır Mahallemizin çocuğu bi sebep görmüş onaylamamış yada zamanı olmamıştır bölümde tek editör yok mesut ta var ona neden sataşmıyorsun ? dinçere yaran mı var?
mesutla bir alakam olmadı başka bir forumda dincer bazı şeylere hemen renk verdi. 100 kere ekledim 100 kere tarihleri kontrol ettim forumlar eklendi. bunlarıda ayrı ayrı belirrttim mesajlarımdan gorebilirsin vardir. Mahalle arkadasın olabilir veya akraban veya baska bişey ama gercek olayları gozumuzden kacırmayalım. o kadar guncelledi. gene eklemedi mesut sitesini sattı ve online olmuyor. bana karsı forumda bi mesajda yazmadı dmozda üst editorlerede basvurdum. bana dincer gıcık olabilir, sevmeyebilir, nefret edebilir. ben solucemi soledim ıspatlarıda vardır.kişisel seyler her zaman heryerde vardır t.c meclisinde bile kişisel olaylar olmustur. anlatabildimmi ? Ayrıca SweetDreams free sitesi olmus olmamıs kucumseme yapmadım free site diye alınan register edilen free sitedir adını ben koymadım arkadasım. genel acıklama yazmıssın guzelde benım maksatımda kotulemek deil. burdaki bazı insanların ogrenmesini saglamaktı.