Benim simdi bu basligin ilk mesajinda gordugum link sadece bana mi boyle gorunuyor yoksa su mudur:
free html template - Google'da Ara ? Link bu, e bu google.com.tr degil mi ? Site de aramada ilk sayfada cikiyor. Ben de diyorum ki o senin ustune ciktigin sitenin dil kodlamasi turkce mi, degil. Senin sitendeki dil turkce mi turkce. Google`in PRsine laf edeceginize ya da benim anlayabilme kabiliyetime, oncelikle Google`in arama sitesinde o Google sitesi hangi lokasyondaysa o lokasyonun sitelerini yukariya cikarabilecegini dusunun derim.
Ayni sekilde tek basina PRnin inanilmaz bir etkene sahip oldugu da benim tecrubemle sabittir. Belki hatirlarsiniz bir zamanlar pr7 turk toplist sitesi vardi, title kismina muhabbet eklediydi de muhabbet aramasinda 1. sayfaya cikmisti ve o sitede muhabbet icerigi namina hicbirsey yoktu, zaten toplist sitesiydi. Buyrun size de tecrube.
Buyrun size 3 adet Türk sitesi, 3 ününde alanı aynı, 3 üde google.com.tr
endüstriyel mutfak - Google'da Ara=
İlk 3 sırayı iyi kontrol edin. Daha sonra pr nin tek başına ne kadar etkili olduğunu tekrar konuşalım.
Ayrıca orda 2. sıradaki mattas ta endüstriyel kelimesi geçmiyor bile. Nasıl oluyorda pr2 bu site listelenen keywordları arasında endüstriyel kelimesi geçen pr3 sitenin üstünde listeleniyor.