vardir adlı üyeden alıntı:
Ustad dinçer i tanımadan böyle konuşma kendisi mahallemizin çocuğuydu kafesi vardı giderdik karakterini bilmediğin insan hakkında yorum yapma derim para hit vs hiçbişey için oraya site ekleme yada eklememe yapmaz klavye scriptin yapımcısı türkiyede ilk mirc scripting konusunda devrim yapmış biri.
vardir abi oncelikle o kufuru yazan denyo kımse s... deil afedersin onu silmen gerekmıyomu kufur serbestse bizde edelim ?

ayrıca gelelim konumuza.

ben birine veya birilerine yalakalık yapmadım yapmamda kendi free sitesini ekleyip baskalarının sitelerini eklemezse millette eleştirir. eleştirmek yasak deil arkadasın mahallesindeymis vs vs benım burnumun ucundaki adama guvencim yok.. senın tanıman beni alakadar etmez. gir gozunle gor yazılanları ben sesimi duyurabiliyosam herkez duyurur. sohbet kategorisinden kalkıcak o forum siteleri dincer eklesin dursun kaldırcaklar. orası sohbet sitelerinin kategorisi. Bu trde herkez agır abi bizde oleyiz adamına gore muhamele. kızanlarda kızabilir dediklerimi okursalar anlıyana davul zurna az gelir zaten. vardir abi seni anlamadım tam olarak ama acıklarsan sevincem bu yazdıklarımda kufur edenlere, mahallesindeki arkadaslaradır. iyi calısmalar

evil neye katılıyon sende bi karar ver bea ....

Not: Bizi Herkez TANIR !