Sklas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş bizim ağzımızdan söz birkez çıkar.

Ne biliyim kardeş 10 firma ile çalıştım en azından 3 tanesinin firma olduğunu biliyorum.

Haa illa herkezede kötü demiyorum! Mesela Mustafa Karabenli vardı yıllardırki onunla çalışırdım birgünde kötü birşey görmedim herşey dört dörtlüktü hatta halen iRCD mi ondan alıyorum 1 sene oldu ben hiç kapandığını görmedim ( Gördüm amma 2 gün öncesinden haberim olurdu ve bu rem takma falan olayı bende direk başımın çağresine bakardım ). Şimdi neden orayla çalışmıyorum derseniz kişisel bir sorun yaşadık aramızda hosting konusunda amma arkadaşlığımız dostluğumuz devam ediyor aynı zamanda halen shell de alıyorum. Amma ondan sonra daha dikiş tutturamadım
Ticarette sözlere değer veren yerleri bulmanız zordur. Bunu anlamanız için zamana ihtiyacınız vardır. Onun için öncelikle sözleşmenizi edersiniz belli bir süre çalışırsınız bu süreçte samimiyetlerine güvenirseniz ikinci ve sonraki çalışma dönemlerinde tabiki de sözleşmeye gerek yok. Ama eğer yeni çalışıyorsanız Sözleşme iki taraf içinde garantörlük niteliği taşır.

10 farklı yer ile çalıştığınızı belirtmek istemişsiniz sanırım ve 3 tanesi firmaymış bunların bence 3 firmanında kötü olma ihtimali gerçekten zor geliyor. Bir olur iki olur ama 3. kez tekrardan kötü bir yere denk gelmek çok zor gibime geliyor.

Ben müşteri olsam firmayı her yönden araştırırım. Gidip görebilecek imkanım varsa görürüm. Gidip göremezsem fotoğraflarını isterim. En azından büro , bir teknik elemanın cep telefonunu, bir patron telefonunu alırdım. Birisinden birisine mutlaka ulaşırım diye. Sonuçta en kısa Barındırma(hosting) 1 senelik. 1 sene boyunca gönlümün rahat olmasını isterim.