Alıntı
O zaman yapacağınız yapacağınız tek birşey var. Hizmeti alırken Karşılıklı sözleşme üzerinde anlaşacaksınız ikinizde öncelikle bunları birbirinize özel domainlerden mail atacaksınız ardından yazılı olarak kargo üzerinden sözleşmeler imzalanıp karşı taraflara gönderilecek. Bu sözleşmede destekle ilgili de maddeler olacak. Eğer size sözleşmede vaad edileni alamazsanız sizde direk mahkemeye başvuracaksınız.
Kardeş bizim ağzımızdan söz birkez çıkar.


Alıntı
Kaliteyi ben bulamıyorum diyede söylemişsiniz. Merakımdan soruyorum bugüne kadar hiç bir firmadan hizmet aldınız mı? Sözleşmeli ve Faturalı olarak(Firmaların içinde de kötü var ama hepsinin kötü olacağını sanmıyorum. En fazla bir bilemediniz iki kere kötü firmayla karşılaşırsınız)
Ne biliyim kardeş 10 firma ile çalıştım en azından 3 tanesinin firma olduğunu biliyorum.

Haa illa herkezede kötü demiyorum! Mesela Mustafa Karabenli vardı yıllardırki onunla çalışırdım birgünde kötü birşey görmedim herşey dört dörtlüktü hatta halen iRCD mi ondan alıyorum 1 sene oldu ben hiç kapandığını görmedim ( Gördüm amma 2 gün öncesinden haberim olurdu ve bu rem takma falan olayı bende direk başımın çağresine bakardım ). Şimdi neden orayla çalışmıyorum derseniz kişisel bir sorun yaşadık aramızda hosting konusunda amma arkadaşlığımız dostluğumuz devam ediyor aynı zamanda halen shell de alıyorum. Amma ondan sonra daha dikiş tutturamadım