Alıntı
yeni ticaret kanunu gelecek.tahminim 2008 de.
vergi levhasız yani evden yönetme internet servis hizmeti sağlayıcısı kalmayacak
Bak işte bunu sevdim. Amma olsun halen işde bu firma ucuz ve kaliteli diyemedim yok abi yok gerçektende aklıma geldikce ilk başladığım güne nalet ediyorum bıktım iyice
Ya birşey anlatacam amma kızmayın sakın konuylada alakası yok.
Zamanın birinde bir host firmasından reseller aldım ( herzamanki gibi ucuz ve özellikleri bol diye ). Zamanla sorunlar yaşadım siteler sürekli düşüyordu. İlk 1 hafta DNS yönlemesidir dedim sonra bu devam etti adam sordum dedimki ya abi siteler sürekli düşüyor ne iş ? Adam diyorki TTNetten kardeş. Dedim doğrudur sürekli olmaya başladı bu... Ya abi diyorum neden sadece benim sitelerim ve senin ana sayfan ? Bu TTnet sadece bizemi vuruyo ? Adam bizim bölge falan dedi inandırdı. Lan birde baktımki sitem googlede index yok yazıyo

Google indexleyememiş siteyi.. Abi dedim gördün mü google.com.tr de TTnetten giriyormuş siteyi indexleyemedi ya

Rezillik... Oysaki bana gerçekleri söylese çok anlayışlı biriyim hiç sorun etmem çunki sitelerimin citti bir geliri falan yok sadece citti emekler var
Buna benzer birkaç firma ile daha raslantı yaşadım malesef... bu yüzden canım çok sıkkın