Hocam dediğine sonuna kadar katılıyorum. Şimdi arkadaşımla beraber kurduğumuz forumda 8000 civarı üye bulunmakta konu sayısı 50.000 civarı son zamanlarda yönetim üyeleri yeni bir karar aldık sitemizde emeğe saygı duyanların forumu sloganı kullanılacak ve sloganda dediğimiz gibi alıntı olan konularda link gösterilerek yazılacak... Şimdi bu içerik koruma ile ilgili bazı sorularım olucak
1. Creative Commons Güvenilir Bir Sistem mi ? Nasıl Çalışır ? Herhangibi Ücreti Varmıdır ?
2. Creative Commons ile korunan bir siteden içerik alındığında ne yapabiliriz ?
3. Anlattığım gibi 50.000 konu arasında alıntı konular illaki var. (Bunları yapabildiğimiz kadarıyla düzenliyeceğiz.) Bu Creative Commons Lisansının çalışmasında bir sorun yaratır mı ?
4. Creative Commons u Forum sisteminde kullanmak sizce nekadar doğru olur ?
Bu bir çözüm değil yazının asıl kaynağını bilmedikten sonra benim yazılarımı adam kopyalamış bir forumda karşılaştık adam ile niye yaptın altına yazı vs ekler insan dedim oda ekledim ya dedi hakketen eklemiş ama benden çalan sitenin linkini tabiki adam o site zannediyor kaynak. Ayrıca google meselesine gelince hep söylüyorum yine söylüyeyim google özgün içeriği anlayamaz kendinizi kandırmayın.