haydihabercom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin ne kadar güvenilir biri olduğunuzu r10 da herkes biliyor .. bence anlayışla karşılayacalarına inanıyorum ... almanya güzel mi 19 dan sonrada ben gidiyorum da
Öncelikle o guzel yorumlar icin tesekkur ederim. Ben Almanyada Mosbach bolgesinde kaliyorum ancak mesela bugun Fransa`ya Straßburg a gittik. Dünde Almanya Mannheim`e gittik. Pazartesi`de Almanya Heidelberg`e gidecegiz ama kaldigim ve konakladigim ana merkez Almanya Mosbach kentidir. Hava alani Mosbach`ta olmadigindan dolayi Antalya`dan Stuttgart havaalanina indik donustede tekrar Stuttgart Havaalanina gidip Antalya icin ucacagiz : )

Almanya guzelmi konusuna gelince Antalya biliyorsunuz epey sicak 40 kimi zaman nemle birlikte yuksekleri gosteriyor ilk gun Almanyaya indik derece 15 imis usuduk tabikide. Havanin 5 dakika oncesi ile 5 dakika sonrasi arasinda epey fark oluyor bakiyorsun guzel hava 5dakika sonra yagmur yada hava epey soguk sonra kapali hava aciyor epey sicak oluyor vs. Bugun Fransa epey sicakti Antalyayi aratmadi bize... : ) Fransada Avrupa Insan Haklari Mahkemesi binasini vs gorduk gezdik geldik.

Almanlarin yemekleri yenmiyor insan bir kez daha anliyor Vataninin kiymetini ve evini vs herseyi ozluyor. Inanin kaldigim yer yabanci Alman ailesi sabah kahvaltim ve aksam yemegim ekmek uzeri nutella Yemek kulturleri 0 yaptiklarida yenmiyor. Benim diger arkadaslarin 3 ude Türk ailede kaliyor biri sagolsun sabahlari kaldigi ailenin annesi kahvaltilik yiyecek hazirliyor bana gonderiyor oda olmasa ac kalicaz diger oglen yemegine gelince gittigimiz bolgede tabelalarda Kebap, Döner, Pide vs yazisi gordukmu SelamünAleykum diyip daliyoruz bitek o dukkanlarin yemekleri iyi oluyor cunku Türk calisan ve isletenler Yemek konusu hergun biraz masrafli oluyor ama ac kalmaktan iyidir hehe. Illada Vatanim Vatanim ...

Saygilarimla