Az önce garip bir olaya tanık oldum. Sanırım ekran görüntüleri belge olarak kabul ediliyor. Kesinlikle yorum bile yapmıyorum. Ciddi anlamda merak ettiğim için koyuyorum. İstanbuldaki bir veri merkezi nasıl farklı bir ülkede gözükür? Eğer farklı bir ülkedeyse sanırım "Türkiye'de hangi datacenter" konusunda yer alamaz.
Manyak Hostbank msn de kim var kim yok çekinmeden konuşup bu linki vermiş sanırım tüm gün adamın işi yo çünkü
Yeni ipleri ip veri tabanlarında israil görünüyor bununla dc nin alakası yok bunu göstererek datacenterin israil de olduğu iddiasına varan traceroute yapma özürlü ve akıllarında sadece nixcon u karalamak olan adi kişilikli insanlar bugünlerde artık israil de diyemiyor ve nixcon nun israil şirketi oldugunu ve de aldıgınız her serverin israil e yardım ettiyini söyleyerek saf insanımızı düdüklemeye çalışıyor
whois.sc yada başka bir sitenin veri tabanında uganda yada israil yazması ile o ip nin israil de oldugunu yada onlara ait oldugunu söyleyemezsiniz..
62.68.201 blogundan sonrası bu şekilde israil görünüyor whois.sc nin kullandığı iip database sinden ötürü 62.68.192 ve 201 e kadar olan kısım türkiye şimdi soruyorun 201 den sonra israilmi

yapmayın arkadaşlar.. bu database leri
Geolocation IP Address to Country City Region Latitude Longitude ZIP Code ISP Domain Name Database for Developers | IP2Location⢠bu ve benzeri siteler hazırlıyor hatırlarsanız aynı site database si adsliplerinin illerini gösteriyor denizlli de olan vatandaş bakınca ankarada çıkıyor bu hazır databaseler yerine gidip merkezinden whois ederseniz kim nerede görürsünüz..
Query the RIPE Database
db si güncelenince Ay Yıllızı görebilirsiniz whois.sc de
NOT: Türkiye de iyi birşeyler yapılıyorsa buna destek olmak yerine kendi çıkarları için köstek olan kişiler aslında asıl adi kişi dir.
Yukarıda yazan Netlojik.Net, Tahsin ALTAY yazdıklarım size değildi cahilliye veriyorum whois.sc nin dünyadaki ipleri belirlemeyen sadece gelir amaçlı bir sorgulama sitesi oldugunu göstermiş olduk...