Merhaba arkadaşlar bu konunun yeri burasımı burada açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama açmak istedim yinede beni r10 dan db için ekleyen bir arkadaş vardı msn kişi listemde gece işlerim bitti ve kişi listemi gezerken gördüm ki bir arkadaş 10,850 Güncel Program Db si 70 Lira Yazmış ben bu db nin ***** e düşmüş dosya.in scriptinin db si olduğunu anladım ve arkadaşa sormak istedim ve bundan sonrası alttaki resimlerde loglardan bellidir.
Not:Kendi Bilgisayarımda olmadığımdan logları tutmuyorum bu yüzden resimleyerek göstermek istedim işte buyrun;
1.Resim:
2.Resim:
3.Resim
Evet arkadaşlar ilk sorum olan bu hangi sitenin db si dediğimde benim sitemin
İNDİRDOSYA.COM - Program Download Yükle İndir sitesi yani db si dedi ben bu db nin ve scriptin ***** e düşmüş dosya.in scriptimin olduğunu söylediğim zaman arkadaş beni direk engelledi çevrimdışı oldu.
Buyrun arkadaşlar bunu vermemdeki amaç lafa geldiği zaman hostculardan şikayet ederler fakat kendileri ***** e düşmüş bir scripti satmaya çalışırlar bunu göstermek istedim.İşte arkadaşlar piyasanın düştüğü durumları hepimiz görüyoruz ve bu tür arkadaşlara yazıklar olsun diyorum.
Bu Şahsın Msn adresi:
yardim@hardiskim.com ve R10 üyeliği var beni r10 den eklediği söylemişti çünkü forumdan banlanması gerektiğini düşünüyorum ve gerisini forumda yetkili arkadaşlara bırakıyorum.
SAYGILARIMLA