merhaba ben MaTh1ens.Yani siteyi yapan kişi.Hepinize teşekkür ediyorum.Öncelikle eleştirilerinizin olumlu ya da olumsuz olsun benim için altından daha değerli olduğunu bilmenizi isterim.Sitenin yapımı daha bitmediği için beta olarak yayına başladım.Size yapılacak ve değişecek olanlardan bahsedeyim.Menü baştan aşağıya değişecek.logo değişecek.Anasayfa ya galerideki son 10 resimi slayt şeklinde göstermeyi düşünüyorum.Mesela herhangi bir sayfaya girdiğinizde haberin altında diğer haberler ve benzer haberler şeklinde 2 ayrı sütun koymayı düşünüyorum.ayrıca bu portalı birazdaha geliştirip birden fazla sistemi birbirine entegre ederek üyelik aynı fakat içerik farklı olacak şekilde finans.yenibirportal.com kobi.yenibirportal.com shop.yenibirportal.com şeklinde farklı tasarımlarda geniş içerikli bir site oluşturmayı hedefliyorum.Bir arkadaşımızın sorduğu soru tema nereden bulabiliriz. Neocrome - Website engines T3-Design.Com - Tefra was here http://www.neocrome.ru gibi sitelerden birkaç tema edinebilirsiniz.Yanlız ben kendi temamı yapmak istiyorum derseniz var olan bir temayı kulayca düzenleyebilir hayalinizdeki şekle kolayca sokabilirsiniz.Eğer herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa sonuna kadar yardımcı olacağımdan kuşkunuz olmasın.Eklenti geliştirme ve türkçe destek sitemiz olan Seditio-TR - Eklenti Hazırlama Geliştirme ve Destek Sitesi u da takip edebilirsiniz.
Saygılarımla...