Ozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
My IP Address Lookup and IP Address Locator. What is my IP address?

Bu siteye normal bir şekilde girdim, birde proxy ile girdim. Emin olmak için modemi resetleyip bir kaç kez denedim. İki ip de aynı çıkarsa bunun başka bir anlamı yoktur.

Ayrıca reklamı frame kullanmadan da çıkartmanın yolları var, ama seni bunun için yargılamayacağım. Bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor ve bu da benim problemim değil zaten.

Son olarak, madem o kullandığınız 20 sitenin kaynaklarını hiçbir karşılık vermeden tüketip üzerinden para kazanma olayına da hiç girmek istemiyorum.
buradan banlanıp banlanmamak umrumda değil ve rahat rahat yazıyorum.
Program bana aittir. ve ibrahim arkadaşımda satışını yapmaktadır.
öncelikle araştırma yapmışın ama yaptığın araştırma yanlış ve eksik. bide modemi resetleyip nası aynı ipyi aldığını merak ediyorum. 1 milyonda 1 olacak bir ihtimal! bütün bu yorumun SANIRIM BİLGİ EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR.

kaynak kodlara bakmak gibi birşey yapamazsın zaten ama ben sana neden frame yaptığımı açıklıyayım. template olarak editlenmesi en kolayı.

ve şunuda belirtiyorum, bunu framesiz yapmanın yollarıda mevcut. fopen, curl_init, ob_get_contents ile yapmak mümkün. bunlar serveri yoran şeyler ayrıca size bant harcatır. bu scriptin amacı belli! bw ve sistem kaynağı tüketmemesi. tabi sen bunu algılamak yerine BİLİP BİLMEDEN yargılama yoluna gidiyorsun. ve bunların sistemi yorduğunu bilmiyorsun. ama seni bunun için yargılamayacağım.

20 sitenin 14ü baqşkalarına aittir. 3 tanesi dışında hepsinden izin alınmıştır. izin alınmayan 3 tanede reklam bulunmamaktadır!!!

Bide proxyler referer korumalıdır. bizi kod bilmemekten yargılamaya çalışıyorsun. buyur phpde spoof yapmayı dene!

neyse sana söylenecek daha çok laf var ama neyse.

Program için yorumlarından dolayı herkeze çok teşekkür ediyorum.