merhabaa.
Baktım ki sahsım hakkında bır takım yalan yanlıs yorumlar yazılmıs,kendım de bır cevap verme hakkı gordum..
öncelıkle 15 yasında 2 sunucusu oldugunu iddaa edıp ınsanlara fırma oldugu ıddaları ıle host satan bır ınsanın yaptıgı yorumlar ne kadar dıkkate alınır o sıze kalmıs ama yınede benı rahatsız ettı bu durum ve herkesın haddını bılmesı gerek.
1.Ben RAMBilisim'den Samet DOGAN ile kazanc paylasımı konusundakı anlasamamızlık durumu ayrıldım.Kovulmadım.Kendı hur ıradem ıle karar verdım ve artık RAMBilisim ile alakam yoktur.
2.ben arkadaslarımdan yaptıgım ufak yardımlar ıcın para almam,almadım.Yalan yanlıs laflar ıle ne yaptıgını sanıosun sen!kımden almısım parayı soylesın bakalım.sen bana sunun karsılıgında para aldın bı Allah kulu varsa gelsın solesın burada.kurus almamısındır.
3.Sana sınır koymadan reseller hesabı verdım kafana gore takıldın eglendın.
ve ısın enterasan yanı parayı soz konusu bıle etmedım sana ıstedıgın zaman yolla dedım.sen yollamadıgın halde 2 aylık para yollamıs gıbı ıftıra attın bana yalan konustun Samet DOGAN ile benım aramı actın.senın gıbı ınsanla ben ıs falan yapmam zaten.senın resellerden verecegın 20 lıraya kalmadık.
sen anca mılletı kandır dolandır.
soruyorum sımdık Hostince İnternet Hizmetleri'nden hızmet alan kac ınsan senın 15 yasında 5 gb lık bır reseller sahıbı oldugunu bılıyo??

Biz adımıza leke surdurmeyız.Benim suanda 2 arkadasımıza verecegım var.onlarda cok cuzzı nımetler.onumuzdekı gunlerde de onlarla helallesecegız.
Bu konunun da moderatorler veya admınler tarafından sılınmesını talep edıyorum.