Şu andaki piyasanın değeri %20 dir(bence). Bu kanun tasarısının çıkmasıyla beraber piyasanın gerçek değerine (%100) kavuşacağını umuyorum.

Arkadaşımızın birisi bu kanun 2020 senesini bulur demiş uygulanma açısından. Eğer bizler kanuna yardımcı olmazsak bu 2020 yi de geçer...

- " Devlet baba şu piyasaya bir el atı ver"
- "Buyur sayın halkım nerede ne sorun var bir göster de halledelim" [ ki bu kanun bu sözün ta kendisidir]
-"ya bak işte piyasa burada bozuk ne varsa temizle"

demekle olmaz. Birebir şu adam şunu ediyor buyur bilgileri diye şikayet edeceksiniz.

Bunu kimse ispiyonculuk olarak algılamasın(o tür çalışan arkadaşlar algılayacaktır çünkü). Türkiye'de en değerli olması gereken piyasalardan bir tanesini ayaklar altına almış durumdalar üzerinde yetmiyormuş gibi birde tepiniyorlar.

Bu kanun bence çok yararlı olacak ilave olarak bir oda veya dernek gereksiz. insanları boşuna masrafa sokmak anlamına gelir bu. Bizim Limited şirketimiz var her sene Ticaret Odasına aidat ödüyoruz. Ticaret odasına her işlem yapmaya gittiğimizde yine para alıyor. O zaman bizim aidat neden alınıyor . Bence bu odalaşmaya kimse sıcak bakmaz.

Tek çözüm: Alo devletim Burada Kaçak Tost satıcısı var ihbar hattı

DipNot: Belki çok katı yüreklisin vs diyen olacak ama bu konuda kararlıyım. Eğer bu işi öğrenmek isteyen gençler varsa gerçekten her zaman firmamızın kapıları sonuna kadar açıktır. Staj görerek işi öğrenmeye başlayabilirler.Bir çok firma da bizim gibi staj imkanı sağlayacaktır. İşi öğrendikten sonra isterseler kendi işlerini kurarlar ama öğrenmeden kalkışmasınlar.
Kanun çıkar çıkmaz bu şekilde çalışanlar piyasayı bıraksın ben şikayet konusunda çok ciddiyim.

Saygılarımla