valla gecenlerde bende düstüm yapacak bişi yok siteyı bastan asagı deiştirdim. full orjınal kod hatasız muntazama yakın seo lu bi site olusturdum. sanırım bunlar + etkıdır. hemen bir anda cıkarmaz ama cıkma surecını emınım hızlandırır. ayrıca dıyolar kı aldıgın backlınklerı sil o zaman kurtulursun. bence google su mantıkla calısır. bir site lınk alıyosa baska bi siteden o site kalıtelıdır. bizim sitemız kalitelı olmalı kı baska ınsanlar bızım lınkımızı sitelerıne koysunlar. sımdı o lınkler teker teker kalkarsa bu bızım sıtemızın dustugu anlamına gelmezmı? google kalitesiz siteyı neden sandboxtan cıkarsın yada neden daha yuksek yerlere getırsın. ha google söylede dusunebılır. bu sandboxa giren sıte para ıle lınk satın almıs sandbox yıyıncede hemencecık lınklerını kaldırmıs. demek kı hemen lınklerını kaldırabılıyosa bu işte para var. google böyle bir siteyı zaten sevmez. ben sandboxa gırınce aksıne ınatla lınk eklıyorum bol bol. google böceklerı her tur attıgında dafa fazla sıtede lınkımı goruyo. eger sandboxlu sıte içerigini yenılemıs mzgün içerige kavusmussa ve bu sırada hala dıger sıtelerde lınkı artıyosa demek kı bu sıte gercekten kalıtelı bi site kı backlınk kazanıyo gibi bi izlenım uyanması lazım. hal belkı dogrudur ha belkı yanlıstır. bunu bana zaman göstercek. ama emınım kı 1 ay gibi kısa sürede sandboxtan cıkcam. zaten lınk deısımı yaptıgım sıtelerden lınkımı sıldırdım dıelım uye oldugum onca toplisttten dızınden lınkımı nasıl sıldırcem ? bence en ıyı yol lınkleerı sılmek yerıne içerigi özgünlestirip daha cok lınk eklemek. ama daha cok derken gunde 100 link deil. her gun 5-6 tane ekleyelım yeter