Konu açıyorsunuz. Tatil matil diyorsunuz, bana söylemiyorsunuz.

Edit 1 : Olympos

Arkadaşlar, Kadirin Yeri dediğiniz yerde rezervasyonlar 6 ay önceden bitiyor. yer kalmıyor. Ayrıca Kadir'in Yeri neden duyulmuş? Çünkü ateş yakılıp gece kopuluyor. Neden, diğerlerinde kopulmuyormu? Hayır kopulmuyor. Bu durumda Kadir'in Yerinde'mi kalmak lazım? Hayır. Gidip ondan uzakta, denize yakında kalmak lazım. Eğlenmeye buraya gelmek, gidince sessiz sakin mışıl mışıl uyumak lazım. Sabah 5 e kadar çalıyorlar. Sabah 8 de güneş çıkınca mecbur kalkıyorsun. Tad alamazsınız orda.

Kadir'in yerinin 100 mt denizden tarafında arada Alaturka Pansiyon var. 3 sene önce gittiğimde orda kalmıştım. Taş yapıydı o zaman, seneye ağaç evlerde yapıcaz demişlerdi Ne oldu bilmiyom. Bahçesi var. Yılan, akrep v.s gelmesin diye özel olarak bahçeye ilaç v.s döküyorlar. Odaya girince, oda da oda yani. Kadirin Yerinde bildiğimiz şöyle 4 metrekare alan, etrafı tahta, kapının alt kısmı ve üst kısmı açık. sinek böcek içeri giriyor. wc ortak. çekilmez yani.

Büyük ihtimal ( %99 ) hafta sonları full doludur. Yer olmaz. Ama hafta içi boş yer bulunabilir. Bu durumda pazartesi - cuma arası için yer ayırtılıp pazartesi sabahı mesela 6 da Antalya Otogar'da olacak şekilde yola çıkılıp orda buluşulabilir. Böyle bir buluşma için bide yer ayırtırken 5 sap diye ayırtılmamalı. 2 -3 diye ayrı ayrı olmalı. yoksa vermezler

En güzel tarih 30 Temmuz Pazartesi - 3 Temmuz Cuma arası.
KoS ve xfatihx'i de alırım gelirken. Tabi %100 demiyimde biri %100 gelir. Daha konuşmadım onlarla.

Bu arada ben Sweet.