Profesyonel bir portal istiyorsanız tasarımı ile birlikte yaklaşık 5000-10000 usd'ye böyle bir portal yaptırmanıza yardımcı olabilirim.
Portal yapısı ASP.NET 2.0 olacak
Istediğiniz sayfalar için hazırlanan en iyi modüller entegre edilecek.
Video için : Vidyo Galerisi
Özellikleri: Video ekleme, denetleme, şikayet, yorum ekleme, oylama, RSS, isterseniz vidyolara satın alma özelliği de eklenebilir
Haber modülü olarak: SEO Uyumlu Makale modülü
Özellikleri: Yetkilendirme ile özel kullanıcı grupları (yazarlar atama), kategoriler, yorum ekleme, moderasyon, RSS, istenirse yetkilendirme ile sadece belli grupların yazıyı okumasına izin verilebilir (örneğin: aylık abonelik ücreti veren kullanıcılar)
Oyun sayfası için: Flash oyunların eklenebileceği özel bir modül yazdırılabilir. Yukarıda saydığım oylama, moderasyon, yorum ekleme veya puan tutma gibi özellikler eklenebilir.
E- Kart için : Resim Galerisi kullanılabilir, arkadaşına gönder özelliği ile kullanıcı e-kartı arkadaşına gönderebilir. Örneğin; bazı ekartları ücretsiz sunarken bazılarını ücretli olarak sunabilirsiniz.
Sohbet için : AJAX yapısı kullanan bir modül hazırlanabilir.
Yazılım hakkında:
Kullanımı kolay bir yönetim paneli:
E-Bülten özelliği
Kullanıcı Hesapları
Modül ekleme, güncelleme,
Tema ekleme, güncelleme
Kullanıcı grupları atama
Ücretli Servisleri sunma
gibi ekstra özellikler portal yazılımında mevcuttur.
PHP dışında bir alternatif isterseniz uygulanabilir
## Şu anda yazdırmayacağım, fiyat bilgisi almak istiyorum sadece ##
Portal yaptırmak istiyorum, şu anda bütçe müsait olmadığı için fiyat bilgisi alırsam ona göre hazırlık yaparım,
Yaptırmak istediğim portalın bölümler;
Video, Haber, Makale (fıkra, yazı, hikaye v.s.), Mizah, E-kart, Sohbet, Oyun ve bir kaç değişik bölüm daha...
Php, her bölüm bir sub domainde, 1 üyelikle bütün siteden yaralanma, siteyi yönetebileceğim bir kontrol paneli, kendine özgün bir tasarım ve en önemlisi güvenlik açığı olmayacak şekilde
anlayacağınız e-kolay, mynet, yahoo tarzı bişey istiyorum.
Böyle bir sisteme ortalama ne kadar bütçe ayırmak gerekiyor?
Bide "bence şu kadar olur, bu böyle olur" gibisinden yorumlar yerine bu işi yapan uzman arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı bir sonuca ulaşılır