Web'de edinebileceğiniz pek çok detayın aksine, web-based bir uygulama ile DDoS karşısında serverin yenik düşmesini engellemek mümkündür. Bu özellikle root yetkileri olmadan kendi önlemini almak isteyenler için uygun bir çözüm olabilmektedir. Server yönetimleri saldırıların yoğun bir biçimde devam etmesi durumunda domaininizi dondurabilmekteler. Bunu yapmalarının sebebi serverda bulunan diğer sitelerinde saldırıdan etkilenmelerini engellemek. Tabi kendileri için iyi bir çözüm ancak yapmaları gereken bu değil iptables gibi güçlü yazılımlarla ve gerekiyorsa donanımsal firewall çözümleriyle hizmet kalitelerini yükseltmek dururken...

FloodGate PHP dili kullanılarak yazılmış bir web-based uygulamadır. Sitenizin dili her ne olursa olsun (php, asp, html, jsp, pl....) serverda phpdesteği bulunuyorsa her türlü sitede sorunsuz çalışmaktadır. Etki alanı içinde SYN-Flood, Distributed Denial of Services, Form Spoofing ve türevleri bulunmaktadır.

Burada bir kavram tartışması oluşmasını istemiyorum eğer DDoS şu değil bu gibi mesajlar yazacaksanız hiç yeri değil ve gerekli araştırmayı yapmadan maksadını aşacak tartışmalar başlatmamanızı rica ediyorum. Çünkü bu tür tartışmalardan sıkıldım.

Ücret 50 YTL dir. Bu fiyat domain lisansıyla ve kapalı kaynak olarak sunulan bir adet script için geçerlidir. Yani alacağınız bir script sadece bir domainde çalışacaktır. (Üzgünüm ama bunu yapmak zorundayım) FloodGate aldığınızda bir senelik ücretsiz güncelleme hakkınız bulunmaktadır. Ayrıntılar ve iletişim için:

ahmetantmen_at_msn_dot_com