Selamlar. bir okul sitesinin sahibiydim. Ortağımla karar aldık dersane dersane gezip reklam alacaz arkadaş başka dersanelere ben başka dersanelere başvuruyoruz. bunlardan en komiği şöyleydi.

Ben- Merhaba. xxx okulundan geliyoruz. xxx okulunun sitesinin sahibiyiz. reklam vermek ister miydiniz?

Dersane - Merhaba. fiyat ne kadardı

Ben - Xxxx ytl

Dersane - Aslında biz reklam vermek istemiyoruz. bizim misyonumuz öğrenciye yönelik reklam. öğrenciye ne kadar iyi bakarsak bize bu en iyi şekilde reklam olarak dönecektir. bir çok kişi bigboardlara reklam vermemiz gerektiğini söyledi. ama biz kabul etmedik. Sitenizin vergi levhası var mıydı?

Ben- Vergi levhası mı? web sitelerinde genelde olmaz vergi levhası

Dersane - Hayır vergi levhası olmak zorunda. şimdi sitede reklamımızı maliye görse bizden vergi için para isteyecek. biz ne diyecez? üzgünüm

olay 3 ay önce geçtiği için tam anlamıyla konuşma böyle değildi. ama genel olarak adam aynı söylediklerini en az 5-6 kere söyledi. vergi levhasında ben kendimi zor tuttum.

bi de şu vardı:
-iyi günler ben xxx okulundan geliyorum okulumuz öğrencileri arsında bir site kurduk ve okulun çoğu şu anda aktif katılıyor vs.vs.
-hoşgeldin evladım hangi okuldasın sen?
-xxx okulu.
-kaçıncı sınıf?
-9. sınıf.
-müdürünüz hala xxx mi?
-evet.reklam için gelmiştim ben.
-reklam mı?nerde?
-yaptığımız sitede birkaç yerde
-ne kadar?
-xxx kadar.
-peki bu siteye heryerden giriliyo mu?
-nasıl yani?
-şimdi bu adam kolombiyadan da olsa girebilecek mi??
-uzaya internet bağlayın ordan bile girer hocam
adam biraz tatmin olmuştur.şidmi bi de siteyi görmek ister.yaklaşık 10 dakika modemi açıp internete bağlanmaya çalışır bana da güvenmez.sonunda bağlanır.google dan www.xxxx.com die arayıp çıkan sonuçtan(ki şanslıyız en başta çıktı ) siteye giriş yapar.
-reklam nereye gelecek?
-şuraya
-boyu ne kadar olacak?
-480*60 banner boyutlarında?
-o ne ya,der ve üzerinde dersanenin logosu buluna not defterini ekrana dayar(önizleme şeysi)
-tamam ben bunu kurulda gündeme getireyim size olumlu ya da olumsuz cevap veririm.
ordaki kağıda numaramı adımı vs. yazdım

aradan kaç ay geçti hala cevap yok