eMRe adlı üyeden alıntı:
İlgimi çekti ve okuyum dedim konuya deyinmek istediğim bir çok yer var ama ben son kısmına deyiniyim daha fazla uzamasın bence Gooogle forumunada güncel haberde olsa siyasetin girmemesi gerekiyor..
Cami sayısının fazla olmasının sebebi Müslüman ağırlıklı bi ülkedesin sen kılmıyor olabilirsin namaz ama bu ülkenin %90 ı cuma günleri cuma namazlarına bayram günleri bayram namazlarına gidiyor. Okumak isteyenler içinde devlet elbette mecbur okul yaptırmaya ama belli bir kesim okuyor taş çatlasın %40 gibi bi kesim hangi alanda ihtiyac fazla dersin? Günümüzde ben kasten devletin hiç camii yaptırdığını görmedim okul olarakta sadece üniversite gerisi tamamen kişiler ve hayır kurumlarıdır. Bu duruma bakılarakta bu durumdan devleti eleştirebilecek tek yer neden yeterli okul yok ? Neden camii sayısı fazla değildir...
hükümet okul yerine cami yaptırmaya devam ederse değil % 40 okuyan oranı % 20'ye düşecek
doğuda okuyan oranı çok az, neden ? okul yok. eğitim sorunu var. aileler kendileri okuyamadığı için kızlarını ve oğullarınıda okutmak istemiyor. neden ? onlarda okusaydı çocuklarını okutmayacaklarmıydı ? ama doğuda cami ararsan elini çevirdiğin yerde cami var.
bu kadar.
Zion adlı üyeden alıntı:
Komik adamsın vesselam.
İki dakikada israilli yaptın beni. Cevap vermek yerine slogan attığına göre yaşını tahmin edebiliyorum.
Fazla kurtlar vadisi izlemişsin veya fazla Aydoğan Vatandaş okumuş olmalısın. Gerçi okuma alışkanlığı edinseydin yazdıklarımı da okuyabilirdin ama neyse... Okumakla anlamak arasında derin uçurumlar var zira.
Klasik cevap, verecek cevap olmayınca hemen şunlar söylenir: Kurtlar vadisi seyrediyorsun, yaşın ufak.
asıl komik olan kim acaba